Openingsfeest: het nieuwe Centraal Museum

Het openingsweekend van het nieuwe Centraal Museum start met een exclusief feest op vrijdagavond 22 april. Het feest vindt plaats in het hele museum, de museumtuin én de Nicolaïkerk. Het Centraal Museum verlootte een aantal gastenlijstplekken voor dit exclusieve feest onder het publiek.

Het nieuwe Centraal Museum

Na een verbouwing van drie jaar opent op 22, 23 en 24 april het nieuwe Centraal Museum in zijn volle omvang zijn deuren. Het museum heeft een totale metamorfose ondergaan. Het resultaat is een samenhangend, open museum dat in verbinding staat met zijn omgeving. Het museum is tot in detail herzien: van entree tot museumtuin. Centraal hierin ligt de nieuwe missie om het publiek te verrijken met kunst en cultuur uit de wereld van Utrecht. Tijdens het openingsweekend kunnen bezoekers dit voor het eerst ervaren. Dan opent namelijk ook de nieuwe collectieopstelling De Wereld van Utrecht. Meer over het vernieuwde museum leest u in de blogpost van Marco Grob, zakelijk directeur.

Het openingsfeest

Tijdens het openingsfeest treden allerlei bijzondere artiesten en kunstenaars op: van muziek tot illustraties en van docu's tot poëzie. Conservatoren, de directie en architecten staan klaar om u te inspireren met verrassende routes door het museum. En terwijl de nacht bijna valt, borrelt u in de feestelijk gedecoreerde museumtuin (de grootste tuin van Utrecht centrum!) verder.

Win gastenlijstplekken

Wilt u dit exclusieve feest niet missen? Het Centraal Museum verloot een aantal gastenlijstplekken. U maakt kans op één van deze plekken (inclusief introducé!) door u vóór 10 april aan te melden.

Aanmelden is niet meer mogelijk, alle deelnemers ontvangen uiterlijk 15 april bericht.

Wat: openingsfeest Het nieuwe Centraal Museum
Wanneer: 22 april 2016
Hoe laat: 20.00 - 24.00 uur
Waar: Agnietenstraat 1, Utrecht.
Toegang: het is een besloten feest met een gastenlijst

Actievoorwaarden
De museumwinkel en het informatiecentrum. Foto: Ivar Pel

Het openingsfeest wordt mede mogelijk gemaakt door:

Met dank aan: