Kunstenaarsconcert Kees Wennekendonk 11 mei

Kees Wennekendonk, foto Humphrey Daniels

Van 17 maart tot en met 28 mei presenteert het Centraal Museum Kees Wennekendonk: multidisciplinair kunstenaar. U kunt in deze tentoonstelling niet alleen genieten van fotografie, tekeningen en toegepaste kunst. De kunstenaar verzorgt namelijk ook bijzondere concerten op zaal.

In de tentoonstelling staat de piano al klaar, waarachter Kees Wennekendonk zijn muziek ten gehore brengt. Tijdens de avondopenstellingen van het museum op donderdag 6 april en donderdag 11 mei verzorgt de kunstenaar en musicus bijzondere concerten in de tentoonstelling.  Als singer-songwriter speelt hij liedjes op poëtische teksten, met muzikale invloed van jazz, blues en indiefolk. Muziek wordt afgewisseld met uitleg over de werken in de tentoonstelling. Ook geeft Wennekendonk soms spontaan een optreden op zaal… Laat u verrassen door deze veelzijdige kunstenaar!

In dit concert neemt Wennekendonk de expositiefoto Kletsnatte liefde als uitgangspunt. Het thema van de foto komt niet alleen tot uiting in de liedjes van Wennekendonk, maar ook zal hij het verhaal vertellen achter het beeld.

Kees Wennekendonk, Kletsnatte liefde

Data: donderdag 11 mei
Locatie: Expo 8
Tijd: 20.00 – 20.30 uur (inloop 19.45 uur)
Reserveren is niet nodig, u kunt de concerten bijwonen met een geldig entreebewijs voor het museum.

Tarief avondopenstelling

Tot 1 juli geldt een speciaal introductietarief om het museum ’s avonds te bezoeken. Vanaf 17.00 uur ontvangen bezoekers 50% korting  op de reguliere toegangsprijs.