Speeddate: Op zoek naar uw stijl

Rietveld Schröderhuis grafisch

Speeddaten met interieuradviseur en architect

Laat u adviseren over de ruimtelijke mogelijkheden van uw huis of ontwerp het huis dat bij u past! Stel uw vraag tijdens de speeddate met interieuradviseur en architect José Kruythoff, Shyla Rietveld of Bas Rozenbeek in de tentoonstelling Rietvelds Meesterwerk: Leve de Stijl!

Interieuradviseur José Kruythoff

Vaak is er meer mogelijk met uw huis en interieur dan vooraf gedacht. Samen interieuradviseur José Kruythoff gaat u op zoek naar de mogelijkheden van uw huis zodat u keuzes over de ruimte durft te maken. Reserveer uw speeddate met José en breng een foto of plattegrond mee van de betreffende ruimte.

Interieuradviseur José Kruythoff

Data: 19 maart en 11 juni
Locatie: Tussenruimte Expo 3
Tijd: 13.00 – 16.30 uur  – 7 gesprekken van een half uur (op 11 juni 5 gesprekken van 45 minuten)

Reserveren

Wilt u een speeddate met interieuradviseur en architect in de tentoonstelling? Mail naar rondleidingen@centraalmuseum.nl of bel dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00 - 13.00 uur naar +31 (0)30-2362393.

In het weekend is het kantoor gesloten, u kunt dan terecht bij het Informatiecentrum: info@centraalmuseum.nl of 030-2362353.