Uit de Mode Meet up #3: visionairen uit de mode

Art Direction: MAISON the FAUX. Fotografie: Olya Oleinic. Haar en Visagie: Marije Koelewijn, Angelique Hoorn Management. Model: Anna, Elvis Models.

Het Centraal Museum en Modemuze organiseren samen vier 'Meet ups' als verdiepingsprogramma bij de tentoonstelling Uit de Mode, de inloopkast van het museum. De activiteiten vinden plaats tussen 3 augustus en 22 oktober. Iedere keer zoomen we in op één van de vier thema’s in de tentoonstelling: de maker, de drager, de restaurator en de visionair.

Meet up #3: visionairen uit de mode

Hoe is de tentoonstelling Uit de Mode tot stand gekomen? Hoe gaan een ontwerper en een conservator te werk om samen een modetentoonstelling vorm te geven? Hoe kunnen we kijken naar deze interdisciplinaire samenwerking en wat brengt de toekomst voor Maison the Faux en het Centraal Museum?

In deze Meet Up nemen conservator Ninke Bloemberg en Tessa de Boer en Joris Suk van Maison the Faux plaats op de interviewstoel. Ontwerper en blogger Branko Popovic vraagt naar hun ervaringen en visies. Hoeveel verschilt de visie van een ontwerper eigenlijk van die van een conservator, als het gaat om ‘mode van nu’ of ‘mode voor de toekomst’?

Datum: donderdag 5 oktober
Tijd: 19.00 - 20.30 uur
Kosten: gratis (exclusief entree)

Reserveren gewenst. Mail naar info@centraalmuseum.nl of bel dinsdag t/m zondag tussen 10.00 - 17.00 uur naar 030-2362310.

Kom ook naar de volgende Meet ups

Meet up #1: makers uit de mode
Meet up #2: dragers uit de mode