Uit de Mode fashionshow op Lowlands

Art Direction: MAISON the FAUX. Fotografie: Olya Oleinic. Haar en Visagie: Marije Koelewijn, Angelique Hoorn Management. Model: Anna, Elvis Models.
Art Direction: MAISON the FAUX. Fotografie: Olya Oleinic. Haar en Visagie: Marije Koelewijn, Angelique Hoorn Management. Model: Anna, Elvis Models.

Het Centraal Museum zoekt op Lowlands dé festival outfit van 2017. Voor de meest originele outfit is een plekje gereserveerd in de tentoonstelling Uit de Mode, de inloopkast van het museumwaarin ruim 100 hoogtepunten uit de eigen modeverzameling te zien zijn. 

Programma

Tijdens het Lowlands festival (18-20 augustus) struinen op vrijdag, zaterdag en zondag vijf scouts van Modemuze over het terrein om de meest originele outfits te selecteren. Festivalgangers worden uitgenodigd hun ultieme festival outfit te showen op de Uit de Mode catwalk. De deelnemers worden aangekondigd door een professionele host en er is het hele weekend een catwalk trainer aanwezig die de deelnemers de kneepjes van het vak kan leren. Voor de finale op zondagmiddag is zelfs een haar- en make-up stylist uitgenodigd. Bij de finaleshow roept de jury de winnende outfit uit, die je daarna t/m 22 oktober naast bekende ontwerpers als Iris van Herpen, Mattijs van Bergen en Viktor & Rolf kunt bewonderen in Uit de Mode

Shows:
Vrijdag 14u en 16u
Zaterdag 11u, 14u en 16u
Zondag 11u, 14u en 16u finale met jury

Jury:
Bart Rutten - artistiek directeur Centraal Museum
Ninke Bloemberg - modeconservator Centraal Museum
Cécile Narinx - hoofdredacteur Harper's Bazaar
Carmen Hogg - stijlantropoloog
Maison the Faux - modehuis en tentoonstellingsvormgevers Uit de Mode

De finale wordt gehost door fashionactivist/-consultant Janice Deul. 

 

? Uitloggen

Inloggen

Mijn laatst bekeken objecten