Centraal Museum beide paasdagen open

Floris Verster, Nap met eieren, 1915

Eerste en Tweede Paasdag is het Centraal Museum geopend. Op maandagen is het museum altijd gesloten, maar voor Tweede Paasdag (en Tweede Pinksterdag) maken we een uitzondering.
Van 11.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom.

Geen zin in het tuincentrum of de meubelboulevard? Kom naar het museum en bezoek een van de prachtige tentoonstellingen of de vaste collectiepresentatie De Wereld van Utrecht.

Theater in het museum

Kunt u geen genoeg krijgen van Rietveld en De Stijl? Bezoek op Eerste Paasdag de tentoonstelling Rietvelds Meesterwerk én de toneelvoorstelling Bep, de dochter van Rietveld. Actrice Audrey Bolder speelt deze  levendige voorstelling in de Tuinzaal van het Centraal Museum. Een bijzondere samenwerking tussen Stadsschouwburg Utrecht en het Centraal Museum.. Meer informatie en tickets vindt u hier.

feestdagen pasen