Primair onderwijs

Familietour
Familietour

Onderwijs en het Centraal Museum

Het onderwijsaanbod sluit altijd aan bij kerndoelen in het onderwijs. Voelt u zich als leerkracht vrij aan te geven waar uw kinderen mee bezig zijn zodat wij ons programma goed kunnen laten aansluiten op uw lessen. Zo zetten wij de doorlopende leerlijn door. Dus geen onderwijs in het Centraal Museum maar mét het Centraal Museum.

In al onze programma's zoeken wij aansluiting bij de leefwereld van de leerlingen door verbanden te leggen tussen de objecten in het museum en het dagelijks leven. We willen de leerlingen geïnspireerd, geprikkeld en verwonderd laten raken in het Centraal Museum door de leerlingen vragen stellen, zelf te laten onderzoeken, te laten ontdekken, zelf een mening te laten vormen en ze een fysieke beleving (horen, ruiken) te geven.

Praktische informatie rondleidingen en groepsbezoek

Wat kost een rondleiding? Hoe boek ik een rondleiding?
Voor alle rondleidingen voor het voorschools en primair onderwijs geldt het volgende:

  • Maximaal aantal leerlingen: 15 per groep.
  • Minimaal aantal begeleiders: 2 per groep.
  • Kosten:  €60 per 15 leerlingen incl entree leerlingen en begeleiders. 
  • Reserveren: een rondleiding aanvragen kan via het contactformulier onderaan deze pagina. Reserveer de rondleiding uiterlijk 2 weken van te voren.
  • Komen jullie zelfstandig zonder rondleiding? Meld ook dan uw bezoek aan via het contactformulier onderaan deze pagina.

Programma's Primair en Voorschools Onderwijs

Fill out my online form.
Use Wufoo integrations and get your data to your favorite apps.

? Uitloggen

Inloggen

Mijn laatst bekeken objecten