Speel de tagging game

Welkom bij de Tagging Game, het trefwoordenspel van het Centraal Museum. Wat u moet doen? Zoveel mogelijk trefwoorden plakken op de objecten die u straks aantreft. U beschrijft wat er volgens u typerend aan is ('dik', 'paard', 'vierkant', etc.). Wie in het vervolg op deze site  'dik', 'paard' of 'vierkant' als zoekwoord gebruikt, vindt het object dat u heeft getagd, maar ook andere objecten die zijn aangemerkt als 'dik', 'paard', 'vierkant'.

Omdat we het belangrijk vinden dat het aantal tags wordt uitgebreid, hebben we er een spelletje van gemaakt. Scoor punten door zoveel mogelijk trefwoorden toe te voegen. 'Skills' zijn niet nodig, wel een beetje vindingrijkheid. Wat er te winnen valt? Een eindeloze uitbreiding van de zoekmogelijkheden voor iedereen. Persoonlijk gewin bestaat uit de hoogste score! Bent u straks de winnaar van de tagging game?

Tijdens Liefde & Lust tagt u schilderijen, tekeningen en meubelen uit eigen collectie die in deze tentoonstelling te zien zijn. Trefwoorden over details in de voorstellingen ontbreken veelal nog in onze gegevens. Trefwoorden die onbekende verrassende aspecten van de objecten naar voren halen zijn ook zeer welkom. Heel wat te taggen dus!

Om de tagging game te kunnen spelen moet u ingelogd zijn.

Log nu in

? Uitloggen

Inloggen

Mijn laatst bekeken objecten