toneelvoorstelling Bep, dochter van Rietveld

Audrey Bolder, in 'Bep, dochter van Rietveld'
Audrey Bolder, in 'Bep, dochter van Rietveld'

Bep, dochter van Rietveld is een levendige theatervoorstelling waarin de geheimen van de familie Rietveld ontrafeld worden. Een intrigerende solo van de Utrechtse actrice en zangeres Audrey Bolder waarin ze onderzoekt hoe legitiem het is offers te brengen om je doel te bereiken. Daarbij dient Elisabeth Eskes-Rietveld (Bep) – schilderes en oudste dochter van architect en meubelontwerper Gerrit Rietveld – als inspiratiebron. Door Beps ogen zien we haar vader omarmd worden door kunstgroep De Stijl; de bonte stoet aan personages die voorbij trekt, blijkt ook voor het leven van Bep zeer bepalend. Bij Audrey rijst de vraag ten koste van wie of wat je kunstenaar mag zijn.

Recensies:

“Bep, dochter van Rietveld is meeslepend biografisch drama”
“…een mooi geschreven en slim gemonteerde theatermonoloog van actrice Audrey Bolder” Volkskrant ★★★★

 “Voor wie nieuwsgierig is naar dat veelbesproken ondergeschoven gezin van de beroemde Gerrit Rietveld, is deze vlotte, charmante, persoonlijke vertelling over zijn oudste dochter alleszins de moeite waard.” Theaterkrant ★★★

Toneel in de Tuinzaal

In samenwerking met Stadsschouwburg Utrecht komt deze bijzondere solovoorstelling vijf zondagen naar de Tuinzaal van het Centraal Museum. 

Praktische informatie

Data: zondag 12 maart, 16 april, 23 april, 7 mei en 28 mei.
Locatie: Tuinzaal van het Centraal Museum
Tijd: 14.00-15.30 uur
Zaal open: 13.45 uur
Prijs : € 15 per persoon, € 10 voor Vrienden van het Centraal Museum en kinderen tot en met 17 jaar.
Voor of na de voorstelling heeft u  de tijd om de tentoonstelling Rietvelds Meesterwerk: Leve de Stijl te bezoeken. Of een bezoek te brengen aan Café Centraal. Toegang tot de tentoonstelling is niet inbegrepen in de prijs. 

Koop uw tickets online

Alle tickets worden online verkocht. Ga naar de webshopOnline verkoop sluit de dag vóór de voorstelling om 16.00 uur.

Selecteer de dag van uw keuze, daarna het soort tickets (volwassen of kind) en het aantal. Afrekenen kan met iDEAL, Maestro, creditcard of VPAY. U ontvangt uw tickets per e-mail. Controleer zonodig uw spambox. Museumkaart of andere kortingspassen zijn niet geldig voor deze voorstelling.

Op vertoon van uw toneelticket ontvangt u aan de museumkassa € 2,50 korting op de entreeprijs van het Centraal Museum op dezelfde dag.

 

100 jaar De Stijl

In het kader van de landelijke manifestatie ‘100 jaar De Stijl - Van Mondriaan tot Dutch Design’ en de tentoonstelling Rietvelds Meesterwerk: Leve De Stijl presenteert  het Centraal Museum in samenwerking met de Stadsschouwburg Utrecht de voorstelling ‘Bep, dochter van Rietveld’ door Audrey Bolder.

In samenwerking met:

? Uitloggen

Inloggen

Mijn laatst bekeken objecten