Borduurworkshop Lapjesmarkt 26 mei

Jan Taminiau, detail 'Robotic Nature'
Jan Taminiau, detail 'Robotic Nature'

Wil je weten hoe is het om te borduren als Jan Taminiau? Kom dan naar onze gratis borduurworkshops op de Utrechtse lapjesmarkt!

Over de workshop

Jan Taminiau past in zijn werk vaak bijzonder borduurtechnieken toe, waardoor zowel de voor- als achterkant van het borduurwerk er mooi uit ziet. Het is niet makkelijk dit onder de knie te krijgen, maar je bent tijdens de workshop in goede handen: Anna Bolk heeft jarenlang gewerkt in het atelier van Jan Taminiau. Zij zal laten zien hoe zij te werk gaat. Elk kwartier kunnen twee personen aanschuiven om met Anna mee te borduren en de basisbeginselen van unieke Jan Taminau-techniek te leren.

Over de lapjesmarkt

De lapjesmarkt is een eeuwenoud Utrechts fenomeen en één van de oudste markten van Nederland. Als sinds de zestiende eeuw worden stoffen en fournituren verhandeld aan de Breedstraat in Utrecht. Tegenwoordig komen elke zaterdag modehobbyisten uit alle lagen van de samenleving naar deze bijzondere markt.

Meedoen?

Iedereen is van harte welkom om mee te doen. De workshops zijn gratis en duren een kwartier. Inschrijven is niet mogelijk, je kunt langslopen op de markt aan de Breedstraat in Utrecht. Hier zijn we 12 mei, 26 mei, 9 juni & 23 juni te vinden tussen 9 en 13 uur.

 

Praktische informatie

Datum: zaterdag 26 mei 
Tijd: 09.00-13.00 uur
Locatie: Lapjesmarkt, ter hoogte van Breedstraat 53, Utrecht
Kosten: gratis
Aanmelden niet mogelijk


? Uitloggen

Inloggen

Mijn laatst bekeken objecten