Droge Donderdag 5 oktober


Op 5 oktober vindt de eerste Droge Donderdag plaats, een gezellige avond waarbij iedereen welkom is de tentoonstelling 
Vroeg Droog te bezichtigen. Tussen 19 en 21 uur kun je conservator Natalie Dubois en conservator in opleiding Nadine Gouders ontmoeten in Expo 7 of in Museumcafé Centraal. Wij trakteren je op een droog drankje, zodat je kunt proosten op de nieuwe tentoonstelling Vroeg Droog: de beginjaren van Droog Design. 

Bezoek de tentoonstelling Vroeg Droog en bewonder circa vijftig hoogtepunten van Droog Design uit de collectie van het Centraal Museum. Na een bezoek aan de tentoonstelling, krijg je van ons een prosecco, tonic, sauvignon blanc of een ander droog drankje in Museumcafé Centraal.   

Je kunt tijdens deze Droge Donderdag tevens een lezing bijwonen over de definitie van Dutch Design. Joana Meroz (PhD candidate Design Cultures) vertelt over de radicale verandering die Droog Design betekende voor de betekenis van 'Dutch Design'. De lezing vindt plaats van 19.15 uur tot 19.45 uur. Let op: de lezing zal in het Engels worden gegeven. Aanmelden hiervoor is verplicht, dat kan via dit inschrijfformulier

Praktische informatie

Data: Donderdag 5 oktober, 19.00-21.00 uur
Locatie: Expo 7 & Museumcafé Centraal
Entree volgens reguliere prijzen. Voor actueel overzicht, klik hier

Korting in de museumwinkel

Op donderdag 5 oktober van 17.00 tot 21.00 10% korting op Droog Design in de museumwinkel.

? Uitloggen

Inloggen

Mijn laatst bekeken objecten