MuseumkaartMatch x Centraal Museum

MuseumkaartMatch x Centraal Museum
MuseumkaartMatch x Centraal Museum

Let op: alle plekken voor dit evenement zijn gevuld. Je kunt je hier aanmelden voor de reservelijst

Je hebt een museumkaart, maar je kunt even niemand vinden die met je mee wil. Of misschien zoek je iemand om samen regelmatig naar het museum te gaan. Via MuseumkaartMatch vind je heel makkelijk iemand die ook op zoek is naar jou. Op het platform museumkaartmatch.nl kun je digitaal je match vinden. Voor wie dat misschien wat te spannend vindt, organiseert MuseumkaartMatch in samenwerking  met het Centraal Museum de eerste MuseumkaartMatch avond. Hier kun je op 3 augustus in real life jouw MuseumkaartMatch ontmoeten!

Op donderdagavond 3 augustus gooien we de deuren open voor MuseumkaartMatch. Je hoeft hier niet je romantische wederhelft te ontmoeten, maar gaat juist op zoek naar een gezellig museummaatje. Zo zit je nooit meer verlegen om een culturele partner in crime.

Hoe gaat deze avond in zijn werk? We verzamelen in het café om vervolgens het museum in te gaan. Je kunt twee kanten op. Ofwel je duikt in de tentoonstelling Uit de mode, waarin onze 100-jarige modecollectie wordt gepresenteerd. Hier kun je stukken bewonderen van onder meer Iris van Herpen, Maison Martin Margiela, Vivienne Westwood, Jan Taminiau, Issey Miyake, Viktor&Rolf, Fong Leng en Junya Watanabe. Je kunt ook de vaste collectie bezoeken in De wereld van Utrecht, met werk van onder meer Gerrit Rietveld, Pyke Koch, Marlene Dumas, Joop Moesman, Abraham Bloemaert, Gerard van Honthorst, Jan van Scorel, Joachim Wtewael en Charley Toorop. Na het museumbezoek bieden we je een drankje aan in het café. Mocht het heel gezellig worden, kun je daarna altijd afzakken in een kroeg buiten het museum.

Deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht. Let op, alleen Museumkaarthouders kunnen deelnemen aan dit evenement. 

Praktische informatie

Datum: donderdag 3 augustus
Tijd: 19.15 - 21.00 uur
Kosten: gratis (entree met Museumkaart)
Aanmelden: alle plekken zijn gevuld, aanmelden voor de reservelijst kan hier.

? Uitloggen

Inloggen

Mijn laatst bekeken objecten