Onvergetelijk Centraal

Onvergetelijk Centraal is een groepsrondleiding in het Centraal Museum speciaal voor mensen met dementie en hun dierbaren of mantelzorgers. De rondleiding wordt elke laatste woensdag van de maand gegeven. Ter gelegenheid van Wereld Alzheimerdag biedt het museum twee gratis Onvergetelijk rondleidingen aan op dinsdag 18 en donderdag 20 september.

Tijdens een Onvergetelijk rondleiding bekijken we samen een aantal werken waarover we met elkaar in gesprek gaan. Kennis van kunst is daarvoor geen vereiste: tijdens Onvergetelijk staat het genieten van kunst centraal. Door verhalen, herinneringen, associaties en ideeën te delen, brengen we met elkaar de kunstwerken tot leven.

Lees meer over het programma Onvergetelijk Centraal.

Datum: dinsdag 18 september
Tijd: 14.30-16.00 uur
Kosten: Gratis. Er is deze dag geen entreegeld verschuldigd
Maximaal aantal personen: 12

Reserveren noodzakelijk: mail naar rondleidingen@centraalmuseum.nl of bel dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00 - 13.00 uur naar +31 (0)30-2362393. U kunt niet deelnemen zonder reservering.

In samenwerking met: