Onvergetelijk Centraal

Onvergetelijk Centraal
Onvergetelijk Centraal

foto: Ivar Pel

Onvergetelijk Centraal is een groepsrondleiding speciaal voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Elke laatste woensdag van de maand kunnen de deelnemers in een rondleiding op een ontspannen, positieve sfeer kunst bekijken en bespreken. Kennis van kunst is daarvoor geen vereiste: tijdens Onvergetelijk staat het genieten van kunst centraal. Door verhalen, herinneringen, associaties en ideeën te delen, breng je met elkaar de kunstwerken tot leven.

Kijken naar kunst biedt mensen met dementie de mogelijkheid zich te uiten en een dialoog aan te gaan met de omgeving. De rondleiding brengt niet alleen verbetering van de kwaliteit van leven van de deelnemers, maar heeft ook positieve effecten voor hun mantelzorgers en de relatie tussen deelnemer en mantelzorger. Bovendien biedt het museum een veilige en inspirerende omgeving om met lotgenoten in contact te komen.

Lees meer over het programma Onvergetelijk Centraal.

Praktische informatie

Datum: woensdag 26 juli
Tijd: 14.30-16.00 uur
Kosten: € 7,50 per persoon inclusief entree museum (museumkaart gratis).
Maximaal aantal personen: 12

Reserveren: mail naar rondleidingen@centraalmuseum.nl of bel dinsdag t/m vrijdag tussen 10.00 - 13.00 uur naar +31 (0)30-2362393. U kunt niet deelnemen zonder reservering.

Onvergetelijk Centraal
Onvergetelijk Centraal

foto: Ivar Pel

In samenwerking met:

? Uitloggen

Inloggen

Mijn laatst bekeken objecten