Teken een geliefde: rondleiding en workshop

Gerard van Honthorst, De Koppelaarster, 1625 (detail)
Gerard van Honthorst, De Koppelaarster, 1625 (detail)

Abraham Bloemaert (1566-1651) was een veelzijdig schilder. Op zijn schilderijen zijn vele mythologische en Bijbelse liefdesparen afgebeeld. Ontdek deze en andere voorstellingen tijdens de rondleiding door de tentoonstelling Het Bloemaert-effect. Aansluitend gaat u zelf aan de slag in de Werkplaats Bloemaert tijdens de workshop ‘Teken een geliefde’. Kom samen met uw partner, dochter, vader of andere dierbare, of neem een foto mee van een geliefde om na te tekenen.

Datum: zaterdag 4 februari

Tijd: 14.30 uur

Kosten: toegangsprijs museum + 3 euro toeslag voor tentoonstelling

Aanmelden: rondleidingen@centraalmuseum.nl o.v.v. Rondleiding ZomerExpo, of 030-2362393 (di. t/m zo. 10.00-13.00 uur). Aanmelden tot maximaal 2 dagen voor de rondleiding en workshop. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

 

ZomerExpo 2012
ZomerExpo 2012

ZomerExpo 2012

Deze activiteit is onderdeel van het voorprogramma van ZomerExpo 2012.
In 2011 ging de ZomerExpo van start, georganiseerd door het Gemeentemuseum Den Haag en Stichting ArtWorlds. ZomerExpo was de eerste landelijke beeldende kunsttentoonstelling samengesteld door open inschrijving met een onverwacht groot aantal deelnemers, een drukbezochte tentoonstelling en veel aandacht in de media. Zo’n succes vraagt om herhaling. Dit jaar krijgt de ZomerExpo dan ook een vervolg. Ditmaal rondom het thema LIEFDE. Tijdens de juryrondes en tijdens de tentoonstelling in het Gemeentemuseum Den Haag staan lezingen, cursussen en workshops met het thema LIEFDE, het kunstenaarschap en de tentoonstelling op het programma. Deze voor het publiek toegankelijke activiteiten worden samengesteld door het Gemeentemuseum Den Haag en ArtWorlds en mede georganiseerd door het Centraal Museum in Utrecht en Rijksmuseum Twenthe.

? Uitloggen

Inloggen

Mijn laatst bekeken objecten