Uit de Mode Meet up #1: makers uit de mode

Art Direction: MAISON the FAUX. Fotografie: Olya Oleinic. Haar en Visagie: Marije Koelewijn, Angelique Hoorn Management. Model: Anna, Elvis Models.
Art Direction: MAISON the FAUX. Fotografie: Olya Oleinic. Haar en Visagie: Marije Koelewijn, Angelique Hoorn Management. Model: Anna, Elvis Models.

Het Centraal Museum en Modemuze organiseren samen vier 'Meet ups' als verdiepingsprogramma bij de tentoonstelling Uit de Mode, de inloopkast van het museum. De activiteiten vinden plaats tussen 3 augustus en 22 oktober. Iedere keer zoomen we in op één van de vier thema’s in de tentoonstelling: de maker, de drager, de restaurator en de visionair.

Meet up #1: makers uit de mode

De eerste Meet up staat in het teken van de makers uit de mode. Peter Leferink is initiatiefnemer, curator en producent van het jaarlijks terugkerende platform Future Generation op Mercedez-Benz Amsterdam Fashion Week. Op donderdagavond 3 augustus gaat hij in gesprek met ontwerpers Mattijs van Bergen, Liselore Frowijn, Jef Montes en deelnemer van zijn eigen tentoonstelling ‘Future Generation presents Eutopia’ Karlijne Opmeer, over hun visie op ontwikkelingen in de mode. Waar moet een ontwerper tegenwoordig mee bezig zijn om door te breken? Welke waarde heeft mode? En is het nog steeds de droom om opgenomen te worden in een museumcollectie? Wat is de relatie tussen kunst en mode? In een informeel gesprek doorgronden de makers in de mode deze en andere vraagstukken.

Praktische informatie

Datum: donderdag 3 augustus
Tijd: 19.00 - 20.30 uur
Kosten: gratis (exclusief entree)

Maximaal 78 deelnemers. Reserveren gewenst. Mail naar info@centraalmuseum.nl of bel dinsdag t/m zondag tussen 10.00 - 17.00 uur naar 030-2362310.

Kom ook naar de volgende Meet ups

Meet up #2: dragers uit de mode
Meet up #3: visionairen uit de mode
Meet up #4: restauratoren uit de mode

? Uitloggen

Inloggen

Mijn laatst bekeken objecten