Zomeravond met Jan Taminiau 2 augustus

Zomeravond met Jan Taminiau

Deze zomer presenteren we Jan Taminiau: Reflections, een grootse tentoonstelling over het werk van Jan Taminiau. Aan de hand van tientallen topstukken wordt de rijkdom en diepte van het zijn werk getoond. Het publiek wordt meegenomen in de wereld van onderzoek, herinneringen, inspiratie, experiment en vakmanschap van één van de meest belangrijke en toonaangevende modeontwerpers van Nederland.

Tijdens de avondopenstellingen van Jan Taminiau: Reflections biedt het Centraal Museum de unieke kans om één van Nederlands grootste modeontwerpers te ontmoeten. In een intieme setting treedt Taminiau in gesprek met een van zijn inspirators. Aan wie deze keer de eer valt, wordt binnenkort bekend gemaakt.

19.00 uur    Inloop
19.15 uur    Gesprek Jan Taminiau & gast
20.00 uur    Bezoek aan de tentoonstelling op eigen gelegenheid
21.00 uur    Einde programma