Zomeravond met Jan Taminiau x Ninke Bloemberg

Zomeravond met Jan Taminiau

UPDATE: 21 augustus is uitverkocht

Deze zomer presenteren we Jan Taminiau: Reflections, een grootse tentoonstelling over het werk van Jan Taminiau. Aan de hand van tientallen topstukken wordt de rijkdom en diepte van het zijn werk getoond. Het publiek wordt meegenomen in de wereld van onderzoek, herinneringen, inspiratie, experiment en vakmanschap van één van de meest belangrijke en toonaangevende modeontwerpers van Nederland.

Op dinsdag 21 augustus biedt het Centraal Museum de unieke kans om één van Nederlands grootste modeontwerpers te ontmoeten. Modeconservator Ninke Bloemberg interviewt Jan Taminiau in een intieme setting. Gesprekonderwerpen onder andere zijn inspiratiebronnen, werkwijze en het ontstaan van de verschillende collecties die te zien zijn in de tentoonstelling.

Zend een vraag in

Vanuit het museum worden enkele vragen verzameld, maar we zijn ook benieuwd wat jij wilt weten over Jan Taminiau. Heb je een vraag aan Jan Taminiau over zijn werk of de tentoonstelling? Via deze link kun je deze inzenden. Het Centraal Museum maakt een selectie van de ingezonden vragen en zal die tijdens de Zomeravond aan Taminiau stellen.

18.45 uur    Inloop in de Tuinzaal (Nicolaasdwarsstraat 14)
19.00 uur    Interview Taminiau & Ninke Bloemberg
20.00 uur    Einde programma

Bestel online

Wil je er bij zijn? Wacht dan niet te lang, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Koop hier je kaarten voor de Zomeravond met Jan Taminiau. LET OP! Jouw ticket voor deze Zomeravond is exclusief museumbezoek. Wil je de tentoonstelling te bezoeken, boek dan een kaartje via deze link. Het museum is dinsdag 21 augustus tot 17 uur geopend.

UPDATE: 21 augustus is uitverkocht

Datum: dinsdag 21 augustus