Zomeravond met Jan Taminiau x Nicole Ex

Zomeravond met Jan Taminiau
Zomeravond met Jan Taminiau

UPDATE: 5 JULI IS UITVERKOCHT

Deze zomer presenteren we Jan Taminiau: Reflections, een grootse tentoonstelling over het werk van Jan Taminiau. Aan de hand van tientallen topstukken wordt de rijkdom en diepte van het zijn werk getoond. Het publiek wordt meegenomen in de wereld van onderzoek, herinneringen, inspiratie, experiment en vakmanschap van één van de meest belangrijke en toonaangevende modeontwerpers van Nederland.

Tijdens de avondopenstellingen van Jan Taminiau: Reflections biedt het Centraal Museum de unieke kans om één van Nederlands grootste modeontwerpers te ontmoeten. In een intieme setting treedt Taminiau in gesprek met een van zijn inspirators. Deze keer valt de eer aan Nicole Ex, oprichter (founding editor) van het tijdschrift See All This en schrijver van het boek Het Brokaten Paradijs, een belangrijke inspiratiebron voor Jan Taminiau. Ex neemt textielrestaurator Saskia Rijsdijk  mee, die nauw was betrokken bij de restauratie van de Japanse kamer in Huis ten Bosch en kan inzichten geven in dat proces.

Programma

19.00 uur    Inloop
19.15 uur    Gesprek Jan Taminiau, Nicole Ex & Saskia Rijsdijk
20.00 uur    Bezoek aan de tentoonstelling op eigen gelegenheid
21.00 uur    Einde programma

Bestel online

Wil je er bij zijn? Wacht dan niet te lang, want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Koop hier je kaarten voor de Zomeravond met Jan TaminiauUPDATE: 5 JULI IS UITVERKOCHT

Praktische informatie

Datum: donderdag 5 juli
Tijd: 19.00 - 21.00 uur
Kosten: €7,50 exclusief museumentree
Koop hier je kaarten 

Maximaal 100 deelnemers
 

Bezoek ook de andere Zomeravonden met Jan Taminiau 

Donderdag 3 mei: Pascale Gatzen
Donderdag 7 juni: Mieke Boon


? Uitloggen

Inloggen

Mijn laatst bekeken objecten