Openingstijden feestdagen

Jan ten Compe, ‘De Catharijnesingel met de stadswal en de Smeetoren te Utrecht’, 1740-1760

Tweede kerstdag is het Centraal Museum geopend. Van 11.00 tot 17.00 uur bent u van harte welkom. Centraal Museum is gesloten op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag. We hopen u in 2018 regelmatig te mogen begroeten in het Centraal Museum en wensen u alvast een inspirerend jaar.

Speciaal voor de feestdagen hebben we dit prachtige wintergezicht op zaal gehangen. Het schilderij is nu te zien in Expo 4.

Kom naar het museum en bezoek een van de prachtige tentoonstellingen of de vaste collectiepresentatie De Wereld van Utrecht.