Vriendenontvangst Openingsfeest

Openingsfeest 22 april
Openingsfeest 22 april

Op vrijdag 22 april 2016 vierde het Centraal Museum feest. Na een verbouwing van drie jaar was het tijd het vernieuwde museum open te stellen voor het publiek. De Vrienden van het Centraal Museum waren uitgenodigd voor dit besloten openingsfeest en kregen als enige bezoekers een speciale ontvangst. 

In de Tuinzaal werden de Vrienden ontvangen door Edwin Jacobs, artistiek directeur, en Marco Grob, zakelijk directeur. Zij gaven een bevlogen presentatie over alle verbouwingen en vernieuwingen die plaats hadden gevonden. Onder die vernieuwingen hoorde ook de Vriendenclub. De nieuwe Vrienden van het Centraal Museum zetten in op nog meer verbinding en nog meer betrokkenheid tussen museum en Vrienden.

Onder het genot van een drankje proostte de directie samen met de Vrienden op een mooie toekomst voor het nieuwe Centraal Museum én de vernieuwde en verbetererde Vrienden van. Na het heffen van het glas kwam de exclusieve Vriendenontvangst tot een einde en kregen de Vrienden de ruimte om op eigen houtje het museum in te trekken. Zij zagen als één van de eersten de nieuwe vaste opstelling, kregen unieke achtergrondinformatie tijdens speciale rondleidingen en genoten van muziek, dichtkunst en natuurlijk heel veel gezelligheid. 

Wilt u ook Vriend worden van het Centraal Museum? U bent al lid vanaf 35 euro per jaar. U heeft dan het hele jaar gratis toegang tot het Centraal Museum, het Rietveld Schröderhuis en het nijntje museum. Verder wordt u uitgenodigd voor minimaal drie Vriendenbijeenkomsten per jaar, ontvangt u korting in de museumwinkel, krijgt u unieke blikken achter de schermen en nog veel meer. Schrijf u dus snel in.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Centraal Museum via 030-2362353 of via 
vrienden@centraalmuseum.nl

Edwin Jacobs in gesprek met Vriend
Edwin Jacobs in gesprek met Vriend

Foto: André van Marwijk

? Uitloggen

Inloggen

Mijn laatst bekeken objecten