Voor docenten

Foto: Ivar Pel
Foto: Ivar Pel

Nieuwsbrief en docentenmiddag

Twee keer per jaar nodigt het Centraal Museum u graag uit op de informatiebijeenkomst voor docenten, in het museum. De nieuwe kijkwijzers worden gepresenteerd en u krijgt het laatste nieuws over onze educatieve activiteiten.

Ook is er een digitale nieuwsbrief educatie voor docenten die op de hoogte gehouden willen worden van onze educatieve activiteiten. Aanmelden kan per email rondleidingen@centraalmuseum.nl of bel dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur met 030-2362393.

groepsbezoek zonder museumdocent

Ook zonder rondleiding is er genoeg te leren en beleven. Bij grote tentoonstellingen worden kijkwijzers gemaakt. U kunt deze vinden rechtsboven op deze pagina. 

Als u met een grote groep leerlingen of studenten een tentoonstelling wilt bezoeken zonder een rondleiding van één van onze museumdocenten, vragen wij u dit tenminste twee weken van te voren te melden, zo kunnen wij rekening houden met uw groep. Aanmelden kan per email rondleidingen@centraalmuseum.nl of bel dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur met 030-2362393.

zelfstandig bezoek en ckv

In het museum kunnen de leerlingen terecht in het informatiecentrum en de bibliotheek op de zolder van het museum waar vriendelijke vrijwilligers ze kunnen helpen aan informatie en recensies. Ook is er de mogelijkheid gevonden materiaal kopiëren en zijn er video's te bekijken. Wijs uw leerlingen eens op onze pagina voor leerlingen, hier worden ze verwezen naar de verschillende manieren waarop zij bij ons informatie kunnen krijgen én kunnen ze zelf kijkwijzers downloaden.

andere vragen? samenwerken? speciaal verzoek?

Wij gaan graag met u in gesprek! U kunt contact opnemen de afdeling publieksinformatie&reserveringen, dat kan per email rondleidingen@centraalmuseum.nl of bel dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur met 030-2362393. 

? Uitloggen

Inloggen

Mijn laatst bekeken objecten