Primair onderwijs

Familietour
Familietour

Onderwijs en het Centraal Museum

Het onderwijsaanbod sluit altijd aan bij kerndoelen in het onderwijs. Voelt u zich als leerkracht vrij aan te geven waar uw kinderen mee bezig zijn zodat wij ons programma goed kunnen laten aansluiten op uw lessen. Zo zetten wij de doorlopende leerlijn door. Dus geen onderwijs in het Centraal Museum maar mét het Centraal Museum.

In al onze programma's zoeken wij aansluiting bij de leefwereld van de leerlingen door verbanden te leggen tussen de objecten in het museum en het dagelijks leven. We willen de leerlingen geïnspireerd, geprikkeld en verwonderd laten raken in het Centraal Museum door de leerlingen vragen stellen, zelf te laten onderzoeken, te laten ontdekken, zelf een mening te laten vormen en ze een fysieke beleving (horen, ruiken) te geven.

Praktische informatie

In het Centraal Museum bieden wij programma's voor de groepen 3 t/m 8. Voor de groepen 1 en 2 zijn er programma's in het nijntje museum. Wil je afwijken van de aangeboden programma's neem dan even contact op om te overleggen!
Voor alle groepen uit het primair onderwijs geldt het volgende:

Maximaal aantal leerlingen: 15 per groep.
Minimaal aantal begeleiders: 2 per groep.
Kosten:  €65 per 15 leerlingen incl entree leerlingen en begeleiders.

Reserveren: een programma aanvragen kan via het contactformulier onderaan deze pagina als je zelf een thema wilt aandragen of graag het programma wilt bespreken kan je ons ook bellen of mailen: rondleidingen@centraalmuseum.nl of dinsdag t/m vrijdag van 10:00-13:00 uur 030-2362393. Reserveer het programma uiterlijk 2 weken van te voren.

Komen jullie zelfstandig zonder rondleiding?
Meld ook dan je bezoek aan via het contactformulier onderaan deze pagina.

Programma's Primair Onderwijs

Fill out my online form.
Use Wufoo integrations and get your data to your favorite apps.

? Uitloggen

Inloggen

Mijn laatst bekeken objecten