Disclaimer

Het Centraal Museum besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en de juistheid van alle gepubliceerde informatie. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Het Centraal Museum alsmede betrokken toeleveranciers van informatie zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan, het verspreiden van de informatie via Internet alsmede van technische storingen.

Het Centraal Museum is niet verantwoordelijk en aansprakelijk voor hyperlinks vanaf deze site naar sites van derden. Een dergelijke hyperlink impliceert niet dat het Centraal Museum gelieerd is aan de desbetreffende organisatie, noch dat het Centraal Museum de inhoud van de desbetreffende website onderschrijft.

Het Centraal Museum aanvaardt geen aansprakelijkheid voor berichten, boodschappen of informatie die door derden op deze website geplaatst wordt. Het Centraal Museum behoudt zich het recht voor om door derden op deze website geplaatste reacties te verwijderen. Indien u mededelingen of informatie plaatst op deze website geeft u daarmee toestemming die mededelingen of informatie elders te (her)gebruiken.

Op de afbeeldingen, teksten, geluiden, databestanden, programmatuur, merken en logo’s op deze website rust auteursrecht van het Centraal Museum als auteursrechthebbende. Hergebruik van de website, of een deel daarvan, is niet toegestaan, tenzij met voorafgaande schriftelijke toestemming van het Centraal Museum.

Voor vragen of opmerkingen over het gebruik van deze website kunt u een emailbericht sturen naar website@centraalmuseum.nl.

Indien u via deze website aangeeft informatie per e-mail te willen ontvangen stemt u ermee in dat het Centraal Museum u van tijd tot tijd informeert over zijn activiteiten. Daarbij zal te allen tijde de mogelijkheid worden geboden om alsnog aan te geven dat u geen prijs stelt op verdere toezending van informatie.

Algemene Bezoekersvoorwaarden

Lees hier de algemene bezoekersvoorwaarden.

Privacy

Lees hier het privacyreglement. Het reglement is van toepassing op alle locaties van Stichting Centraal Museum, d.w.z. Centraal Museum, nijntje museum en Rietveld Schröderhuis.

 

? Uitloggen

Inloggen

Mijn laatst bekeken objecten