Vrienden van het Centraal Museum

Openingsfeest 22 april
Openingsfeest 22 april

Het Centraal Museum is beschermer en beheerder van Utrechts' culturele erfgoed. Het museum gebruikt kunst en cultuur, van geschiedenis tot actualiteit, om de bezoeker te verrijken. Het museum geeft bezoekers iedere dag de ruimte om kunst en cultuur te bewonderen, te ervaren en ervan te leren.

De Vrienden van het Centraal Museum voelen zich betrokken bij kunst en cultuur uit de wereld van Utrecht. Zij dragen het Centraal Museum een warm hart toe en ondersteunen het museum bij belangrijke aankopen van collectiestukken.
U bent al lid vanaf €35,00 per jaar of vanaf €60,00 voor twee personen.

Als Vriend van het Centraal Museum ontvangt u veel voordelen. 

Dit krijgt een Vriend (vanaf €35,00 per jaar)

 - Gratis toegang tot het Centraal Museum, het nijntje museum en het Rietveld Schröderhuis
 - Geen toeslag op tentoonstellingen
 - Minimaal drie exclusieve Vriendenbijeenkomsten per jaar
 - 10% korting in de museumwinkel (m.u.v. artikelen in de uitverkoop)
 - Eens per maand de Vriendennieuwsbrief
 - Uitnodigingen voor klankbordgroepen

Ondersteunt u het Centraal Museum graag een beetje extra? Word dan Compagnon (vanaf €100,00 per jaar). De Compagnon geniet van alle voordelen van de Vriend, én krijgt: 
 - Uitnodigingen voor de opening van grote tentoonstellingen (2 à 3 keer per jaar)

Contact

Wilt u een Vriendschap cadeau geven of wilt u het museum op een andere manier steunen? Neem dan contact op met het Centraal Museum, Maaike van Kaam, via 030-2362360 of via vrienden@centraalmuseum.nl

Direct doneren?

Uw donatie is zeer welkom bij het Centraal Museum. U kunt een gift overmaken naar bankrekeningnummer NL97RABO0174910649 t.n.v. ‘Centraal Museum’, o.v.v. ‘Donaties Vrienden CM’. 

De Vriendencommissie 

De Vriendenbijeenkomsten worden georganiseerd door de Vriendencommissie. Wij zijn ook regelmatig te vinden in het museum. Ziet u één van ons lopen? Spreek ons dan gerust aan. De commissie bestaat uit:
 - André van Marwijk - commissielid
 - Dene Fransen Daalmeijer - commissielid
 - Ellen Weijers - commissielid
 - Margriet Hoogendoorn - commissielid
 - Maaike van Kaam -  coördinator Vrienden van het Centraal Museum

 

Van links naar rechts: Marco Grob, Ellen Weijers, André van Marwijk, Margriet Hoogendoorn, Edwin Jacobs, Wanda Borter en Dene Fransen Daalmeijer
Van links naar rechts: Marco Grob, Ellen Weijers, André van Marwijk, Margriet Hoogendoorn, Edwin Jacobs, Wanda Borter en Dene Fransen Daalmeijer

? Uitloggen

Inloggen

Mijn laatst bekeken objecten